Олександр Пономарьов, український співак, поділився кумедним відео зі своїми підписниками у соціальній мережі “Інстаграм”.

Читайте Знай в Google News!

Відео-жарт б'є у дві цілі. На ньому зображена літня жінка у хустинці на тлі зелені села, вона бажає всім хорошого дня і справдження мрій. Кумедність перша полягає в тому, що обличчя жінки максимально схоже на обличчя Володимира Путіна. У жінки такі ж вуста, ніс, лоб. Здається, що це сам президент держави-агресора, який переховується в українському селі під прикриттям.

Олександр Пономарьов, фото Інстаграм
Олександр Пономарьов, фото Інстаграм

Друга кумедність полягає в тому, що жінка має яскраво забарвлену діалектними особливостями мову. У її мовленні немає слів, які би не були у корпусі літературної української мови, проте побудова речення, фонетичні особливості перетворюють звичайні для української мови фонетичні і лексичні конструкції у дуже яскраве забарвлення. Співак підписав це відео таким чином: “От як буває 😄 я в шоці”.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Підписники активно реагували на факт подібності жінки з президентом Путіним, мало хто відрефлексував мовні особливості жінки, яка всім бажала справдження мрій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Пономарьов з пляшкою в руках "поржав" з українців.

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Пономарьов згадав свої дикі витівки, тепер соромно.