Нігяр калфа-одна з найбільш суперечливих персонажів турецького серіалу "Величне століття". Розумна, освічена і начитана, Нігяр була безрозсудна і непостійна в своїх почуттях. Харизматична, але підла, вона запам'яталася глядачам "чудового століття".

З одного боку, вона дійсно допомагала Хюррем, з іншого — зробила ряд помилок і поплатилася за це. Вона хотіла любові, і, як їй здавалося, заспокоїлася в обіймах Ібрагіма-паші, але в підсумку від цього зв'язку вона втратила і коханого, і дочку, і себе.

Матракчі Насух-ефенді-перший чоловік Нігяр. Про його кохання нічого сказати неможливо, але вона йому подобалася. У цьому шлюбі Нігяр не була щаслива, адже любила Ібрагіма, але чоловік заради неї йшов на багато що.
Ібрагім-паша не мав до Нігяр почуттів. Він лише втішався в її обіймах і живив свою городість.

Нигяр-калфа, кадр з фільму "Величне століття"
Нигяр-калфа, кадр з фільму "Величне століття"

Потім у долі Нігяр був Рустем-паша, якому Нігяр намагалася бути справжньою дружиною, але він не піддався на її чари, оскільки знав, якою є її підла натура.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Всі чоловіки, що оточують Нігяр, були близькі до влади, але ніхто не любив її. Однак був поруч з жінкою той, хто її дійсно обожнював.

Цим чоловіком є Гюль-ага. Він бісився через весілля Нігяр і Матракчі, був в шоці від інтрижки з Ібрагімом, намагався їй допомогти. Але Нігяр не помічала старань чоловіка і не цінувала вірного друга, який був воістину єдиним, люблячим її.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка"Величного століття " Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Також портал " Знай.ua" писав, що зірка" Величного століття " Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.