Актор, спортсмен, семиразовий володар титулу "Містер Олімпія" і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер опублікував в Instagram нове відео, на якому їде на велосипеді через приблизно 2 тижні після сьомої операції на серці. Справжній термінатор.

Читайте Знай в Google News!

У свої 73 роки актор активно займається спортом, а без велосипеда не мислить свого життя. Адже його шлях починався в спортзалі Gold's, де знімали документальний фільм і повз який він зараз проїжджає під час своїх велосипедних поїздок.

Шварцнеггер, фото Іnstagram
Шварцнеггер, фото Іnstagram

"Я щойно поїхав на велосипеді після операції на серці, і почуваюся добре", - стверджує Арнольд, а на відео в чорній масці неспішно їде на велосипеді.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Завдяки команді клініки Клівленда, у нього тепер новий аортальний клапан, який буде поєднаний з новим легеневим клапаном з останньої операції. Почуває актор себе фантастично і вже гуляв вулицями Клівленда, насолоджуючись дивовижними статуями. На своїй сторінці у соціальній мережі актор подякував кожному лікарю та медсестрі за порятунок.

Шварцнеггер, фото Іnstagram
Шварцнеггер, фото Іnstagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер згадав час за крок від всесвітньої слави: "Гуркіт гир і запах поту".

Як повідомляв Знай. ua, 73-річний Шварцнеггер показав потужне тренування.

Також Знай. ua писав, що дочка Шварцнеггера опублікувала перше фото новонародженої дівчинки.