Поліна Логунова, дружина актора Дмитра Ступки, вирішила подражнити чоловіків і жінок у спокусливій фотосесії.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна світлина була розміщена в "Інстаграмі" Логунової.

Поліна Логунова, фото Інстаграм
Поліна Логунова, фото Інстаграм

Телеведуча і авторка марафонів по правильному харчуванню і спорту взяла участь у фотосесії для видання “Опіум”. Зірка позує у напрочуд відкритих нарядах: вишукана білизна з прозорих тканин і пір'я, великі і тяжкі чоботи з латексу чорного і червоного кольорів. Усе позування телеведучої спрямоване на те, щоб спокусити і привабити: зірка справді має чудову фізичну форму.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Логунова не завжди мала таке тіло. У 2017 році Логунова народила доньку, після чого почала просто “танути” на очах. Велика кількість ЗМІ тоді пояснювали таку худорлявість наркотиками і поганим харчуванням. Поліні доводилося довго пояснювати, що її “танення” ваги - наслідок стресу і необхідності виконувати велику кількість зобов'язань, як робочих, так і материнських. Насправді її чоловік, Богдан Ступка, на той момент проявив себе не найкращим чином і мало допомагав дружині по господарству та догляду за дитиною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поліна Логунова розкрила темну сторону Дмитра Ступки - "Навіть погрожувала ножем..."

Як повідомляв Знай.uа, дружина Ступки Логунова показала шикарну фігуру, зробивши літо ще більш спекотним.