Фешн-фотограф, блогер, б'юті-амбасадор і експерт шоу "Супер топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк показала у своєму мікроблозі в Instagram чарівне фото. На новому знімку зіркова красуня позує в спокусливій червоній сукні цікавого фасону, під яким видно чорні колготки-сіточку. Цей наряд красиво підкреслив витончену фігуру дівчини. Її волосся акуратно укладені на одне плече і прикрашені чорним обідком, а на її обличчі яскравий макіяж з червоною помадою.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Плакидюк запросила шанувальників дивитися новий випуск шоу "Супер топ-модель по-українськи". "Котики мої. Ви не забули, що сьогодні о 19:00 на @novy_channel вас чекає четвертий випуск #СУПЕРТОПМОДЕЛЬПОУКРАЇНСЬКІ, який ми всі чекали більше тижня? Влаштовуйтеся у ваших телевізорів і насолоджуйтеся разом з нами. P.S. До речі, багато хто питав: ваші перегляди за допомогою платформ на кшталт megogo, sweetTV і так далі ТЕЖ ВРАХОВУЮТЬСЯ В РЕЙТИНГАХ. Став +, якщо почув та будеш дивитися з нами!",- написала Соня в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, розкішні груди Соні Плакидюк з "ТМПУ" ледь втрималися у сміливій сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" змінилася до невпізнання.

Також портал "Знай.ua" писав, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" перетворилася на солодку Герміону з "Гаррі Поттера", спека зашкалює.