Зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна поділалая відео запальних танців High Heels Dance і попросила не лаяти за відверті рухи.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний запис був розміщений на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

На відео яскрво проглядаються талановиті здібності комедійної акторки. Разом зі своєю партнекою по танцю вони виконують складні, швидкі й динамічні рухи, чітко підпорядковуючись специфічному саунду трека Deep End - Foushee. Красуні на високих підборах рухаються синхронно, що свідчить про гарну хореографічну майстернісь.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"На лайте...❤️💃🏼 @elfridamalumian. Кстати, моя малышка открыла свою группу в @toponespace по #heels в Киеве!🔥 Желающие, присоединяйтесь!!!💫", - підписала вона відео.

Фолловери не пройшли повз крутого танцю і залишили у коментарях трохи компліментів.

"Катя, спасибооо! 🙏❤️", "Это было сильно!!!🔥🔥🔥💥💥💥", "Було б що лаяти. Чотко)", " Это прекрасно😍😍", "Воу-воу палеХче мне в таком возрасте поднимать давление противопоказано😄😘👍", - підтримали користувачі неймовірні танці красунь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Катерина Нікітіна потішилаа феєричним акробатичним етюдом

Як повідомляв портал Знай.ua, Нікітіна з "Жіночого Кварталу" здивувала сімейними традиціям

Читайте також, що суперниця Катерини Нікітіної по бою, Яна Кутишевська, розповіла про бажання піти в іншу сферу діяльності.