Італійський підприємець і медійна персона Джанлука Ваккі, відомий завдяки своїй яскравій зовнішності в солідному віці і запальним танцям, показав запальні танці вдома з коханою, яка нещоднавно народила малюка. Нове відео він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Джанлука Ваккі вважає, що відновитися після пологів найкраще допомагають... танці!

Джанлука Ваккі, фото Instagram
Джанлука Ваккі, фото Instagram

"Любов всього мого життя Шерон майже відновилася після пологів дочки Блу... Я люблю тебе, моя королева", - пише 53-річний мільйонер.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У допис мільйонер також додав теги #enjoy #gianlucavacchi #gvlifestyle #gv.

Джанлука Ваккі, який прославився на весь світ завдяки спортивному тілу і запальними танцями на яхті. Його 27-річна кохана-модель днями народила йому доньку.

І навіть в лікарняному одязі і під крапельницею жінка підтримувала свого коханого і позитивний настрій і танцювала з ним в лікарняній палаті.

Фолловери підтримують такий драйвовий стиль житття, адже на їх обличчях любов, радість і щастя. Собаки танцюють теж. Донечка підросте і буде вже танцювальне тріо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як виглядав танцюючий мільйонер Джанлука Ваккі до пластики, фотографії юних років італійського багатія.

Як повідомляв Знай. ua, "мільйонер-танцівник" Джанлука Ваккі закрутив вагітну красуню в курячому танці, пошарпали крильцями.

Також Знай. ua писав, що "танцюючий мільйонер" Джанлука Ваккі надів каблуки і оголив животик, на черзі макіяж