Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість і його красуня-дружина Вікторія поділилися кумедними кадрами у своїх Сторіс, адже 9 листопада одному з найбільш харизматичних чоловіків України виповнилося 37 років. З цієї нагоди першими, звичайно ж, привітала знаменитість його сім'я - просто з порогу Вікторія зустріла коханого чоловіка з тортом, а трохи пізніше відбулося яскраве торжество, на честь якого всі запрошені приміряли забавні вбрання в стилі 90-х.

Виявляється, найближчі друзі підготували артисту ще й вечірку-сюрприз, про яку він навіть не здогадувався - серед зіркових гостей можна було помітити і сувору суддю "Танців з зірками" Катерину Кухар, і Євгена Кошового з дружиною Ксенією, і Катерину Осадчу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Мій улюблений день-твій !!!❤️ Тому , сьогодні ти по особливому будеш щасливий ❣️❣️❣️ @yuriy_tkach

Фолловери залишилися в захваті: "яка красуня!!!😍 😍 😍По-моєму, головний подаруночок у Юри вже є !😉 ", "Шикарна посмішка🤩 🤩 🤩 🤩", "шикарна😍 🔥 🔥 🔥", " красуня🔥".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше