Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедний ролик, вирішивши утеплитися на холодні осінь і зиму і похвалившись заодно новим образом.

Так, артист приміряв густі вуса з сивиною, курточку тілесного кольору, смугасту кофту і головний аксесуар - шкіряну шапку-вушанку з хутром. Також шоумен порадив численним шанувальникам купити і носити шапки, адже температура + 9, +10, за словами самого Юрія, є досить небезпечною. При цьому шапку потрібно носити тільки з задоволенням, щоб залишатися в гарному настрої.

#дядяюра гімна не порадить! Пора носити шапки! Хто віже почав? ))) осінь #осінь🍂 🍁

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати позитивний ролик: "Починаємо рубрику поради дяді Юри🔥🔥🔥", "🔥яника на цю шапку нема 🔥", "Те відчуття коли Юра трохи випив 😂😂😂😂 і це правильно НОСІТЬ ШАПКИ А ТО ГОЛОВУ ПРОСТУДИТЕ", "ЮРЧИКУ, ТАК ЦЕ ТИ ВиЯВЛЯЄТЬСЯ ПОЧТАЛЬОН ПЄЧКІН😂😂😂😂😂😂😂😂 ТІЛЬКИ ТРОХИ ВІДГОДОВАНИЙ НА КАРАНТИНІ😂😂😂😂", "Я зразу не впізнала 😂".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше