Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедний кадр, на якому використовував так звану Insta-маску, де буквально клонував своє обличчя і представив фоловерам відразу безліч Юріїв. Так, артист пожартував, що стежить за численними шанувальниками, зробивши фірмовий вираз обличчя і погляд, злегка піднявши праву брову.

я слідкую за вами... )))

Фоловери залишилися в захваті, засипаючи Юрія компліментами і жартуючи: "Здається, я знайшла кращі шпалери на телефон пхахха 😂", "Це око як завжди шикарне🤤😱🔥🔥", "Занадто багато Юр 😁😂", "Страшний сон окуліста🔥", "Це фільм жахів 😂", "Атака клонів😊", "Боюся такого Юрика,та ще так багато,а взагалі хорошої людини повинно бути багато🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️", "Супер погляд 😂😂😂🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Юрій Ткач кумедне відео, прокотившись в автомобілі з їх з дружиною Вікторією 6-річною донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі", а також таксою на прізвисько Буся.

Так, зірковий татко з гордістю продемонстрував таланти малечі, яка вже досить довгий час займається вокалом. Крихітка Ліззі вирішила переспівати одну з пісень групи IOWA, харизматично рухаючись на камеру і не випускаючи при цьому з рук Бусю, яка спостерігала за тим, що відбувається з непідробним подивом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше