Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедне селфі, примірявши у закуліссі однієї зі зйомок незвичайний аксесуар - традиційну грузинську кепку, в народі іменовану "аеродромом", одну з численних різновидів flat сар.

Так, артист вирішив ненадовго змінити національність, навіть жартівливо замінивши прізвище з Ткача на Ткачідзе, а шанувальники підказали шоумену, що він може бути ще й Ткачішвілі, Ткачіані, Ткачінава або Ткачуа.

#ТКАЧИДЗЕ)))

Фолловери залишилися в захваті: "Вах! Красунчик!", "Можна і Ткачуа. Чисто Мегрельське прізвище. 🤣🤣Можна ще Ткачишвілі. Ткачіані, Ткачінава і т д", "👍 👍 👍 супер", "супер грузин", "просто балдьож, красень 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 чоловік", "вах, який красаувец👍".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Юрій Ткач і його дружина Вікторія влаштували для красуні-доньки Єлизавети, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі" пишне свято з нагоди її 6-річчя, а після встигли дати міні-інтерв'ю Катерині Осадчій і шоу "Світське життя", зізнавшись, що активно працюють над поповненням в сім'ї і дуже хочуть другу дитину.

Так, 36-річний артист зазначив, що раніше, як і більшість чоловіків, дуже хотів хлопчика, проте з появою на світ дочки зрозумів, що все-таки більше хоче ще одну маленьку, адже у них вже є багато рожевого одягу і всяких "дівчачих" іграшок. Крихітка Ліззі видала, що теж мріє про подружку-сестричку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше