Популярну російську співачку Аллу Пугачову і її не менш популярну доньку Крістіну Орбакайте шанувальники змогли побачити на одному з унікальних архівних знімків.

Читайте Знай в Google News!

Фотографію, на якій зображена зовсім ще молода Алла Пугачова зі своєю маленькою донькою Крістіною, опублікував фан-акаунт Примадонни в соціальній мережі Інстаграм.

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте, фото: instagram.com/_alla.pugacheva
Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте, фото: instagram.com/_alla.pugacheva

На архівне фото артисток емоційно відреагували їхні численні шанувальники. Однак знайшлися й ті, кому не сподобався цей милий сімейний знімок. "Якось бідненько", - йдеться у коментарі під постом.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Алла і Крістіна, ви супер!", "Природні, живі, красиві", "Подобається", - хвалять знаменитих маму та доньку їхні фанати.

Коментарі, фото: instagram.com/_alla.pugacheva
Коментарі, фото: instagram.com/_alla.pugacheva

Коментарі, фото: instagram.com/_alla.pugacheva
Коментарі, фото: instagram.com/_alla.pugacheva

Раніше Крістіна Орбакайте зізналася, що відмовляла маму від народження дітей у подружжі з Максимом Галкіним. За словами співачки, Алла Пугачова не вміє бути справжньою мамою, оскільки часто у дитинстві маленька Крістіна залишалася без її уваги.

Орбакайте розповіла, що дуже страждала з цього приводу. Адже її знаменитої мами постійно не було вдома.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, обурений Галкін під боком Орбакайте пожалівся на життя: "Розлучення з Аллою"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії: "Символічна зустріч"

Також "Знай.ua" писав, що Орбакайте відмовляла Пугачову від народження дітей від Галкіна: "Не вміє бути справжньою матір'ю"