Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка останнім часом радує телеглядачів великими інтерв'ю з вітчизняними зірками, поділилася незвичайним знімком

Читайте Знай в Google News!

"Ми самі наші дні фарбуємо в колір. #Понедрельник", - написала Єфросиніна.

Ведуча опублікувала колаж зі своїм фото в різних відтінках. Від сірого і чорно-білого до кольорового фото. Вона зазначила, що ми самі несемо відповідальність за те, якими будуть наші будні. І який вони будуть мати колір.

"Машааа!😻 ❤ ️ ",- із захопленням написала Соня Плакидюк.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Яка ж ти красива Маша", - підтримав її Холостяк Іраклі Макацарія.

Шанувальники теж прийшли в захват від нового фото і образу Маші. Дівчата відзначили незвичайний хештег Маші і зробили безліч компліментів ведучої. Її назвали красивою, неймовірною, ідеальною.

"1000% хештег - прям краще і не скажеш", " чорно-білий теж Різнокольоровий)", "дуже красиві"," ви-неймовірна!! Приклад для наслідування!", "Марія, ви шикарна! ❤ ️ ", "Красуня", "Красоточка", "Ну просто красива женьшина❤️😍", "ідеальна", "я люблю чорно-біле фото", "шалено красива", "приголомшуюча", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Маша Єфросиніна зворушила українців обіймами зі своїм головним чоловіком.

Як повідомляв Знай. ua, після Відео з голими грудьми Єфросиніна зізналася, на що підсіла.

Також Знай. ua писав, що Єфросиніна жорстко пройшлася по "глухим" і ледачим українкам.