Музичний продюсер і хіп-хоп зірка Потап поділився фотографією зі зйомок нового серіалу" рідня " на телеканалі 1+1. У кадрі артист з'явився в строгому костюмі і з претензійним виразом обличчя. В описі до фото Потап пояснив, що зіграє роль бізнесмена, готового на все заради досягнення своїх цілей.

Про персонажа Потапа поки відомо мало. Хіба що те, що він жорстка людина. Наскільки добре вдасться артисту ця роль? Адже всім відомо, що потап в житті добряк, а Настя Каменських називає його своїм плюшевим ведмедем. Так, великий, так, брутальний, але все це тільки зовнішність. Залишається зробити ставки на артистизм Потапа і його вміння перевтілюватися і дочекатися прем'єри.

"Це Олег-жорсткий бізнесмен, який готовий на все заради досягнення своїх цілей.

Познайомимося скоро на @1plus1_ua у новому комедійному серіалі»Рідня". @gavriil_fedotov"—- написав Потап під фотографією.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вихід серіалу планується в 2021 році, виробництво — Space Production, попередня кількість епізодів — 24.

Фабула серіалу така: Артем повертається в рідне маленьке містечко після 10 років життя в столиці. За весь час він жодного разу не відвідував сім'ю і кохану дівчину, яку колись обіцяв забрати з собою. Артем приїхав на батьківщину за завданням шефа, який хоче на місці будинку культури побудувати торговий центр. У рідному містечку головного героя чекають безліч пригод і випробувань, зустрічі з сім'єю, друзями і першим коханням, а також переосмислення життєвих пріоритетів і справжніх цінностей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше