Блогерка Настя Покрищук стала знаменита завдяки участі в шоу" Від пацанки до панянки " і величезною кількістю пластичних операцій, в ході яких зробила собі дуже великі губи і величезні вилиці.

Хтось називає її фріком, але сама Покрищук каже, що відчуває себе так максимально привабливою.
Дівчина з нестандартною зовнішністю і рожевим волоссям активно веде свою сторінку в Instagram, ділячись подіями зі свого життя.

Одна з таких подій стала по-справжньому милою. Покрищук обзавелася цуценям французького бульдога і показала свого улюбленця шанувальникам. Дівчина в такому захваті від малюка, що навіть назвала його своїм "новонародженим сином" в описі до фотографії.

Шанувальники, природно, не залишилися осторонь і розчулювалися знімку з "маленьким принцом". А судячи з того, як цуценятко притулився до нової "мамі", їх любов взаємна. Залишається побажати Покрищук довгих років щасливої дружби з новим собакою. Адже там, де є собака ,немає ні нудьги, ні депресій, ні необдуманих рішень.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, сама перероблена з "Пацанок" дала пораду всім закоханим дівчатам.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що найбільш перероблена з " Пацанок "вразила своїм декольте з" натуральними " таке і не снилося.

Також портал "Знай.uа" писав, що сама перероблена учасниця "Пацанок" підсіла на ризикову авантюру.