Злата Огнєвіч, Анастасія Кожевнікова, Dj Nana, Kareena та інші відомі дівчата показали себе без ретуші на підтримку челенджу Freedom Jazz #myfreedomismybeauty.

Читайте Знай в Google News!

Новий соціальний мейнстрім задав girls-бенд Freedom Jazz. Після недавньої публікації в українському глянці фотосесії в купальниках без ретуші, яка дала великий відгук серед як жіночої, так і чоловічої аудиторії, артистки запустили Instagram-челендж на підтримку здорового бодіпозитива і прийняття себе.

Freedom Jazz
Freedom Jazz

Freedom Jazz
Freedom Jazz

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Freedom Jazz
Freedom Jazz

Учасницями челенджу стали дівчата, які ділилися своїми фото без обробки та історіями прийняття себе і власного тіла з усіма його особливостями: у когось апельсинова скоринка на стегнах, у когось – розтяжки після пологів, у когось – висипання або шрами на шкірі, у когось – сиве волосся.

До челенджу приєдналися відомі дівчата-артистки, для яких "ідеальна" зовнішність – це ще й формула успіху на сцені. На своєму прикладі вони сміливо продемонстрували, як можна впливати на Instagram-стереотипи і нести цінності світу "без ретуші".

Злата Огнєвіч: "Я повністю підтримую Freedom Jazz! Адже всі ми – Богині".

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

Dj Nana: "Кожна з нас прекрасна не лише в Instagram, але і вранці після пробудження, і ввечері, коли втомлені повертаємося додому після важкого робочого дня".

Dj Nana, фото з Instagram
Dj Nana, фото з Instagram

Kareena: "У кожного з нас є комплекси, нав'язані суспільством, які впливають на самооцінку і відчуття себе. Зараз я теж на шляху позбавлення своїх "загонів", без яких мені живеться набагато вільніше".

співачка Kareena, фото з Instagram
співачка Kareena, фото з Instagram

Анастасія Кожевнікова, фото з Instagram
Анастасія Кожевнікова, фото з Instagram

співачка Юлія Лаута, фото з Instagram
співачка Юлія Лаута, фото з Instagram

Підтримати ініціативу Freedom Jazz може кожна бажаюча. Для цього необхідно викласти своє фото без обробки під хештегом #myfreedomismybeauty і поділитися своєю історією прийняття себе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Злату Огнєвіч зловили без макіяжу і фотошопу: "Дуже симпатичний сніговичок".

Як повідомляв портал Знай.uа, Злата Огнєвіч згадала часи з Ляшком і схопилася за "вила"? Співачка попередила владу про жорсткі протести.

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч втекла жити в карпатський ліс і пустує на сонечку.