Шоу" Танці з зірками " продовжує радувати користувачів іскрометними і яскравими номерами за участю улюблених зірок. Бере участь в ньому і прима-балерина Катерина Кухар, за якою стежить ціла армія шанувальників. Вчора, в 11 ефірі шоу "Танці з зірками", Катерина продемонструвала особливий наряд, який справив незабутнє враження на публіку.

Для виступу Кухар вибрала ненудний Total Black. Основою образу став оксамитовий корсет з басками від модного дизайнера Artem Klimchuk. Корсет був декорований чорним бісером. Наряд почеркнув приголомшливу фігуру відомої балерини, і надав її образу особливу елегантність.

Також Катерина Кухар воліла чорні штани-дудочки, які підкреслили стрункі ніжки прима-балерини. Образ був доповнений аксесуарами-Катерина вибрала чорний чокер і масивне кільце.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала Селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.