Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість і його красуня-дружина Вікторія поділилися кумедними кадрами, адже 9 листопада одному з найбільш харизматичних чоловіків України виповнилося 37 років. З цієї нагоди першими, звичайно ж, привітала знаменитість його сім'я - просто з порогу Вікторія зустріла коханого чоловіка з тортом, а трохи пізніше відбулося яскраве торжество, на честь якого всі запрошені приміряли забавні вбрання в стилі 90-х

Виявляється, найближчі друзі підготували артисту ще й вечірку-сюрприз, про яку він навіть не здогадувався - серед зіркових гостей можна було помітити і сувору суддю "Танців з зірками" Катерину Кухар, і Євгена Кошового з дружиною Ксенією, і Катерину Осадчу. Сам же Юрій був дуже зворушений теплими побажаннями від численних шанувальників і найближчих людей, трепетно подякувавши кожному за привітання, задуваючи при цьому свічки з величезного різнобарвного тортика, суцільно вкритого льодяниками.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Це нереальне відчуття бути щасливою людиною! Дякую всім за привітання, теплі слова, лайки, подарунки, побажання.

Це класно, що я народився, що я живу саме в цій країні, що я син саме цих батьків, що в мене саме ця дружина і донька, саме ці друзі, саме ці посмішки та всього не перелічиш.

Я усмідомив, що насправді Бути щасливим - це означає бути задоволеним тим, що маєш, помічати це, проживати і радіти цьому.

Дякую всім!

Люблю!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше