Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна частенько публікує в соціальних мережах для своїх шанувальників дуже багато кадрів з життя, а також ділиться відвертими історіями, навіть найпотаємнішими. Так, нещодавно Маша опублікувала публікацію, наповнену дружбою до Олени Примак.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної в мережі Instagram.

Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram
Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram

"Вєнєчка, щороку в цей день пишу тобі пронизливі привітання, щоб всі розуміли, як довго і глибоко ми з тобою. Але сьогодні, в ці дивні часи усвідомлення нових смислів, хочу одне сказати: як круто, що нам з тобою завжди легко можна поржати - над собою і просто так!!! Люблю тебе, з Днем народження, моя невловима @lenaprymak. П. С. за першу фотку не дякуй", - пише Маша Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

До слова, публікація телеведучої буквально за годину зібрала майже 9 тисяч лайків і безліч коментарів з компліментами: "Так, поржати нині ні з ким, це точно..."; "Які красиві шикарні дівчата. Обидві натхнення нескінченне"; "Це круто, коли є така споріднена душа, з якою можна бути собою і дуріти без оглядки на формальності та ін".

Коментарі до публікації, скріншот: YouTube
Коментарі до публікації, скріншот: YouTube

Також на публікацію відреагувала і Олена Примак: "@mashaefrosinina Машаня, спасибі, що ти є у мене! Справжня! Рідна! Поза обставинами! Завжди! Люблю! За перше фото приб'ю!".

Коментарі до публікації, скріншот: YouTube
Коментарі до публікації, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Єфросиніна зачарувала Плакидюк і Макацарія своєю темною стороною: "Ми самі…".

Як повідомляв Знай.uа, Єфросиніна жорстко пройшлася по "глухим" і ледачим українкам: "Як можна свою дитину...".

Знай.uа писав, Полякова жорстко відповіла на критику за виступ з Кіркоровим: "Покажіть, де в Росії знаходиться Дубай".