Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Іспит на відкритість", часто зацікавлює українців яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 41-річна телезірка поділилася з мільйонною армією шанувальників зворушливим відео, на якому показала молодшого 6-річного синочка Олександра. У кадрі хлопчик підбігає і кидається в ніжні обійми до мами. Єфросиніна радісно цілує сина в щоку.

"Момент, заради якого завжди чекаєш на кінець робочого дня..." - підписала ролик Маша.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Приємно дивитися на таку сімейну ніжність 😌", "Я завжди не можу надихатися, цей стан не передати словами❤️❤️❤️", "😍 Яка щирість в кожному дотику👏 😍 Ви любов❤️", "Це найкращі моменти в житті. Заради цього не дозволяєш собі опускати руки, незважаючи ні на що. І діти так швидко ростуть. Я цього не розуміла, поки не стала тричі мамою", - зазначили в коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Маша Єфросиніна в ковбойських чоботях помчалася незрозуміло куди, улюбленець Данилко не витримав: "Повертайся".

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна знайшла спосіб помолодшати без пластики, дешево і сердито: як Моніка Белуччі.

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна дала пораду хворим, як полегшити страждання: "Інсайт від лікарів".