Російський співак Андрій Григор'єв-Апполонов, який в народі більш відомий, як Рудий з "Іванушок International", став на деякий час знову популярним. Знаменитість активно веде сторінку в Instagram, багато подорожує по світу і навіть зрідка дає концерти фанатам, які пам'ятають його хіти ще з 90-х.

Так, артист виклав трепетне відео в пам'ять про соліста "Іванушок" Ігоря Соріна, який раптово помер 4 вересня 1998 року на 29 році життя. Ігор був у першому складі бойсбенду, а 10 листопада міг би відзначати свій 51-й день народження. Григор'єв-Апполонов згадав кумедний випадок з життя, пов'язаний з групою і Соріним, зізнавшись, що йому дуже не вистачає давнього друга.

Варто відзначити, що 1 вересня 1998 року співак, нещодавно почавши сольну кар'єру, випав з вікна студії, де записував новий альбом. Лікарі констатували йому перелом першого і п'ятого шийних хребців, забій нирок, повний параліч нижньої частини тіла, частковий параліч рук, проте артитст прийшов до тями і навіть встиг поспілкуватися з родичами. 4 вересня серце чоловіка не витримало навантажень і зупинилося. При цьому причини смерті музиканта залишаються загадкою досі - знайомі стверджували, що Ігор захоплювався наркотиками, але є й інші версії: випадковість і вбивство.

"Ігор Сорін.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Так вийшло, що в день його народження ми призначили танцювальне прослуховування майбутніх солістів Іванушок.

Я не був знайомий з Кирилом Андрєєвим, бачив тільки його вокальне прослуховування по відео. Тому саме 10 листопада ми вперше зустрілися на репетиційній базі, вперше вийшли втрьох на сцену і після того, як хлопці потанцювали, я сказав Матвієнко, що хлопці танцювати особливо не вміють, але, слава Богу,почуття ритму є і якщо наполегливо репетирувати, то я їх навчу. У підсумку так і сталося.

Закінчили ми за північ, а друзі Соріна з 7ми годин вечора чекали нас у нього вдома за накритим столом, та не дочекалися. Образ було море. Але, як потім з'ясувалося, у нього була дуууже поважна причина!)...

Мені його дуже не вистачає..."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше