На сторінці студії "Квартал 95" в соцмережі Instagram опублікували кумедне фото нового лідера колективу Євгена Кошового. Очевидно, знімок був зроблений під час чергового концерту, а актор на ньому перебуває в образі. На новому знімку Кошовий стоїть біля столу і говорить стаціонарним телефоном. Перед камерою він з'явився в темних брюках і білосніжній сорочці, а ось на його лисій голові видно сивий перуку, а на обличчі забавні вуса.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до фотографії українцям нагадали про вихід нового випуску "Вечірнього Кварталу". "Алло, це субота? У нас тут прем'єра нового "Вечірнього Кварталу" на 1+1 о 20:20. Бути всім!". Фанати шоу не пройшли повз і почали активно обговорювати фото Євгена Кошового в такому незвичайному образі. "Пашинян дзвонить", "Чекаємо з нетерпінням обов'язково будемо дивитися", "А Зеленського слабо висміяти? Країна наша то зараз не в кращому стані", "Чекаємо з нетерпінням випуск улюбленого шоу!",- пишуть у коментарях до фото.

Коментарі під фото з Кошовим
Коментарі під фото з Кошовим

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" показала фанатам свого підрослого сина.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Кравець і Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також портал "Знай.иа" писав, що подорослішала дочка Олени Кравець з "Квартал 95" заговорила про героїню.