Легендарна російська співачка, мама поп-сцени СРСР Алла Борисівна Пугачова висловилася категорично проти виступу співачки Ольги Бузової на "новорічних вогниках". Примадонна закликала продюсерів не допускати до процесу молоду співачку.

Читайте Знай в Google News!

Як відомо зараз багато російських телеканалів вже готуються до зйомок традиційних програм, в тому числі і "Блакитного вогника". Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

Алла Пугачова, instagram.com/alla_orfey/
Алла Пугачова, instagram.com/alla_orfey/

Потрапити на "новорічний вогник" для артиста не так просто, в студію звуть зірок першої величини, таких як Микола Басков або Філіп Кіркоров. Ольга Бузова ж всіляко намагається потрапити до їх числа і засвітитися на телеекранах під Новий Рік. Алла Пугачова вважає, що дівчині поки не місце в таких програмах. Вона просила не пускати молоду колегу ще в 2019 році і повторила свою вимогу в 2020-му.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ольга Бузова, фото: Соцмережі
Ольга Бузова, фото: Соцмережі

"Новий рік — це сімейне свято, на якому не прийнято "трясти кавунами", - видала Алла Пугачова.

Менеджер Ольги Бузової Антон Богославський не вірить інформації журналістів і стверджує, що жодної сварки між Аллою Пугачовою і його начальницею немає. На його думку, на це вказує поведінка чоловіка культової співачки: "Наскільки мені відомо, гуморист і шоумен Максим Галкін підписаний на Ольгу в соцмережах. Не думаю, що це було б доречним, якби між його дружиною Пугачовою і Бузовою був конфлікт".

Представник Бузової додав, що артистка підготується до новорічних виступів і зйомок, хоча поки складно будувати плани, адже підготовка до "вогників" починається в кінці листопада або вже в грудні.

Продюсер Валерій Пригожин прокоментував ситуацію і повністю розділив позицію Примадонни: "Якщо Алла Пугачова вважає, що Ользі Бузовій не потрібно виступати на" Блакитному вогнику", значить, вона права, оскільки має точний професійний погляд".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Пугачова стала жертвою образ і скандалів, Примадонна не витримала: "Лихослів'я і дурниці".

Як повідомляв Знай.uа, Тарзан після зради королевою "закрутив" з двома чоловіками: хто кого навчив?

Знай.uа писав, Пугачова показала себе з маленькою Орбакайте в минулому, не всі зацінили: "Якось бідненько".