Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила стильний осінній кадр, прогулюючись по холодному Києву в незвичайному худі з цитатою з книги німецького письменника і філософа Фрідріха Ніцше "Так говорив Зараустра", яка гордо красувалася на спині виконавиці. Наталя зізналася, що обожнює такі вбрання зі змістом і вважає гіперіндивідуалізм, тренд останніх декількох років, досить позитивним рухом, адже люди не соромляться відкрито мислити і говорити, проявляти симпатію або антипатію без остраху бути висміяними або неоціненими.

Варто відзначити, що останнім часом Могилевська карданільно змінила імідж і помітно помолодшала: на зміну елегантним вбранням все частіше приходять стильні образи-оверсайз, зручні кросівки і джинси.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ви за або проти одягу зі змістом?

Я обожнюю!

Дарую подарунок тому, хто правильно розшифрує текст на худі! 🎁

Гіперіндивідуалізм, по праву тренд останніх років, який підкреслює твою незалежність від чужої думки.

Сьогодні ми не боїмося говорити, що думаємо, показувати свої симпатії і антипатії у відкриту.

Час змінюється...змінюємося і ми!"

До слова, цитата на худі Наталя Могилевської говорить:

"Людина-це канат, натягнутий між твариною і надлюдиною – канат над прірвою.

Небезпечно проходження, небезпечно бути в дорозі, небезпечний погляд, звернений назад, небезпечні страх і зупинка. В людині важливо те, що вона міст, а не мета: в людині можна любити тільки те, що вона перехід і загибель.

Я люблю тих, хто не вміє жити інакше, як щоб загинути, бо йдуть вони по мосту.

Я люблю великих ненависників, бо вони великі шанувальники і стріли туги на іншому березі..."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".