Радіоведучий і інтерв'юер Слава Дьомін, який веде шоу "Слава+" на YouTube часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу шоумен опублікував фото і відео фрагмент інтерв'ю з Надею Дорофєєвою, яке вони робили рік тому. У цей день він згадав про те, як вони зі співачкою говорили про її можливу сольну кар'єру, ще за довго до розпаду групи "Время и Стекло".

Читайте Знай в Google News!

У своєму посту Дьомін нагадав, як пророкував Наді її сольну кар'єру. "Надя Дорофєєва і її майбутня кар'єра. Рівно рік тому вийшов випуск #славаплюс з @nadyadorofeeva. Я в Вовиній піжамі, інтерв'ю записували близько 3-х годин. Говорили і про особисте, і про групу, і про сольні пісні, яких у Наді дуже багато (гортай і дивись відео). І що приємно, випуск переглянули понад півмільйона разів. Тоді ще ніхто подумати не міг, що група через рік закінчить своє існування. ДО РЕЧІ, посилання на випуск є в моїх сторіс. І ось все сталося, а Надя вчора запостила інтригуюче відео. Кажуть, що це шматочок з нового сольного кліпу. Як думаєте, якщо Надя почне сольну кар'єру, то в якому стилі співатиме? Або буде нова жіноча група? А може дме з @vladimirdantes? Я поки мучуся в здогадах. Пишіть в коментарях свої варіанти. Надя, ти теж пиши свій варіант", - написав Слава.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадавши, ведучий Слава Дьомін несподівано приєднався до "Танців з зірками".

Як повідомляв "Знай.ua", Влад Яма знайшов нового суддю на "Танці з зірками", Кухар навіть моргнути не встигла.

Також "Знай.ua" писав, що Олександр Усик вирішив піти в танці перед боєм з британцем.