Зірка серіалу" Школа", акторка і співачка Анна Трінчер закликає підлітків розмовляти українською мовою. Для цього вона презентувала нову пісню" Метелики", а також запустила в соцмережах челендж #метеликипоукраїнські, в якому закликала своїх шанувальників читати вірші українською мовою. Про це повідомляє пресслужба співачки.

Читайте Знай в Google News!

Анна Трінчер, фото - прес-служба співачки
Анна Трінчер, фото - прес-служба співачки

Режисерами нового кліпу Анна виступили Євгенія Задворна та Анастасія Панконіна, з якими дівчина вже працювала над муд-відео на пісню "коротше, зрозуміло". Нова пісня Трінчер "Метелики" стала першим україномовним треком співачки за довгий час її творчості. "Мої шанувальники давно чекали пісню українською мовою і зараз, напевно, прийшов її час. "Метелики" - це пісня про перше кохання, таке важливе в житті кожної дівчини, тому що це нові емоції, з якими ще належить навчитися справлятися. Перше кохання вона завжди досить дивна, незвичайна і та, яка запам'ятається на все життя, якщо почуття були справжні! Ось що я відчуваю і про що думаю, коли я співаю цю пісню", - зізналася Анна Трінчер.

Анна Трінчер, фото - прес-служба співачки
Анна Трінчер, фото - прес-служба співачки

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За задумом режисерів основним завданням при роботі над відеокліпом "Метелики" було показати внутрішній стан юної дівчини, її емоції і переживання першого кохання. Героїня відкриває свої почуття тільки глядачам, але ховає їх від оточуючих її людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Школи" Трінчер з посмішкою згадує про сварки з колишнім.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Школи" Анна Трінчер похвалилася ідеальною фігурою в коротких шортиках.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Школи" Анна Трінчер зробила зізнання про пластику.