Популярна українська хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками 2018" Ілона Гвоздьова, партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде свою сторінку в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників. Зіркова красуня стала мамою вдруге. 11 жовтня на світ з'явився маленький Домінік. Як відомо, Ілона та її чоловік Іван також виховують доньку Валерію.

Танцівниця повідомила в соцмережі, що в цей день святкує з сім'єю місяць з дня народження сина. До посту Гвоздьова прикріпила зворушливі кадри з пологового будинку, а також фото, на якому вона зображена ще вагітною.

"Сьогодні в нашій родині свято. Нашому Домініку виповнився 1 місяць🙏👶. Як швидко летить час 🙈 Мій милий синок я так довго на тебе чекала, 9 місяців носила тебе під серцем, говорила з тобою, гладила животик, плакала ночами від печії, ставала на ваги і замерала від побачених кг 😂🤪, танцювала з тобою на головній сцені країни 💃🏽🤪🙈, але все це дурниця, коли на світ з'явився ти, я взяла твої пальчики в свою руку, відчула тепло твого животика і твоє дихання на своїх грудях - це магія природи, дар Божий. Бути твоєю мамою це щастя. Дякую тобі, наш рідний, що ти вибрав саме нас своїми батьками. Шалено люблю", - написала Ілона.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ілона Гвоздьова дала важливі поради молодим матусям.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ілона Гвоздьова зачарувала архівами з чоловіком, як пара виглядала 11 років тому.

Також портал Знай.uа писав, що Гвоздьова з "Танців з зірками" відверто розповіла, як годує дитину грудьми.