Співак Діма Білан відверто розповів у своєму Instagram, як зіткнувся із зірковою хворобою. Артист зізнався, що повірив у власну винятковість і що поводився не найкращим чином. Білан виклав фотографію, де позує з вогненно-червоним волоссям і розповів про власний досвід того, як "задзвірівся", як нелегко з ним довелося родичам і як спускався з небес на землю.

"Здавалося, що весь світ крутиться тільки навколо мене! Мені було 27, і я на той момент був ще морально не зміцнілим виконавцем. Мені здавалося, що я досяг своєї межі і про більше мріяти не потрібно! Зі мною віталися і мене знали всі-навіть міліціонери на дорогах віддавали честь, і таке було! Відчуття, що з тобою весь світ — це неймовірно», — розповів Діма Білан.

За його словами, він відчував себе обраним. Зіркова хвороба ледь не розлучила його з сім'єю, адже спілкуватися з таким собі "принцом" було практично неможливо. Найгірше було те, що стороннім Діма хаміл рідко — боявся заплямувати своє бездоганне реноме. А ось вдома з найближчими міг і зірватися, з жалем розповідає зірка. Однак, співак зумів швидко взяти себе в руки і"спуститися з небес на землю".

"Моя поведінка залишала бажати кращого", - говорить Білан.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він вивів для себе і формулу позбавлення від зоряної хвороби. Потрібно спілкуватися з простими, не медійними людьми, бути щирим з собою і час від часу нагадувати собі, що ти — всього лише людина. Один з багатьох.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Діма Білан прикинувся вчителем, Школярки аж роти повідкривали.

Як повідомляв Знай. ua, продюсер Білана пообіцяла винагороду за інформацію про "СІРУ мишу", яка назвала її"бабусею".

Також Знай. ua писав, що Діма Білан після відпочинку в окупованому Криму загримів до лікарні із запаленням легенів.