Відома російська актриса Тетяна Кравченко, яка скоро відсвяткує 67-річчя, запам'яталася глядачам за серіалом "Свати".

Читайте Знай в Google News!

Її персонажа Валюху полюбили всі, там вона добра жінка, яка в будь-який момент здатна підняти настрій. У парі з Федором Добронравовим вони виглядали просто чудово.

Нещодавно на фан-сторінці Кравченко, на яку підписано понад 300 тисяч підписників, опублікували рідкісну архівну фотографію з дитинства артистки. Там, зірка зображена в дитинстві, коли ще була маленькою школяркою.

"Це дитинство💖🙏", - йдеться у підписі до знімка.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Дитинство в нашому Донецьку?)", "Щовечора, всією сім'єю дивимося Свати ❤️❤️🙏🙏🙏", "💐Можна відразу впізнати! 👍", "Просто клас!", "Така смішна 👏👏👏❤️❤️❤️", "Дуже схожа, риси ті самі😍 😍 😍", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тетяна Кравченко з серіалу "Свати" перетворилася на Снігуроньку – ось як виглядає актриса через роки зйомок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тетяна Кравченко зі "Сватів" розповіла, що залишилося за кадром зйомок улюбленого серіалу.

Також портал Знай.uа писав, що Тетяна Кравченко з серіалу "Свати" розповіла про долю марнославства творчої людини, назвавши це необхідністю.