У світі шоу-бізнесу зараз дуже багато новин про проблеми з організаціями виступів, проте концерти — це далеко не найважливіша тема. З приходом осені багато артистів, як і всі прості люди, потрапили під удар пандемії. Так, колишня солістка гурту "Тату" Юлія Волкова заразилася на коронавірусну інфекцію.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-канал "Mash".

Юлія Волкова, фото: Instagram
Юлія Волкова, фото: Instagram

Повідомляється, що зараз співачка перебуває на домашньому карантині під наглядом лікарів. Також трохи нагадаємо, що Юлія Волкова вже кілька років не давала концертів, займаючись своїм здоров'ям і сімейним життям.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Помічники артистки повідомляли, що їй зовсім не до творчості. Нещодавно російські журналісти дізналися, як зараз йдуть справи у співачки.

Близький друг Волкової розповів, що зараз вона бере участь у новому телепроєкті про забутих зірок. Волкова довго сумнівалася, адже вона мовчала майже п'ять років. Але все ж зважилася, адже голос після кількох операцій вже зміцнів. Нагадаємо, в 2012 році у Юлі Волкової виявили рак щитовидної залози. Близькі вважають, що співачка надірвалася через постійні концерти і стрімку кар'єру.

Під час операції з видалення пухлини лікарі пошкодили вовковий голосовий нерв, і якийсь час вона могла говорити тільки пошепки. Після цього їй зробили ще кілька операцій з відновлення голосу, останню - на початку 2020 року в Сполучених Штатах Америки. Тоді співачка повідомила, що незабаром здивує шанувальників. Сподіваємося, що у Юлії все буде добре, і вона швидко видужає від китайського вірусу, як і багато інших її колег.

Варто також нагадати нашим читачам, що місцеві органи влади в усіх регіонах України відкрили телефонні "гарячі лінії" для надання допомоги людям, які її потребують в період коронавірусного карантину. Соціальний проєкт в період карантину запустило Міністерство соціальної політики, про що повідомили на офіційній сторінці в Facebook. Проєкт спрямовано на надання адресної допомоги вразливим верствам населення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, ексглава ОП Богдан нагадав про себе, зачепивши хворого Разумкова: "Коронавірусне кубло".

Як повідомляв Знай.uа, карантин в Україні триватиме до квітня 2021 року, - голова МОЗ Степанов.

Знай.uа писав, у Києві померла дружина ексміністра охорони здоров'я: "Пробач мені, крихітко".