Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує з кульовим голлівудським актором Леонардо Ді Капріо. Так, фанати артисти за допомогою фотошопу "познайомили" двох знамнітостей, щоб привітати таким незвичайним чином Леонардо з днем народження - 11 листопада Ді Капріо виповнилося 46 років. Так, парочка позувала разом на червоній доріжці одного зі світських заходів, а сама Лорак "приміряла" елегантну чорну сукню з глибоким декольте і витонченим срібним поясом.

Варто відзначити, що завдяки шанувальникам виконавиця вже встигла "познайомитися" з такими легендами, як Роберт Паттінсон, Том Хіддлстон, Роберт Дауні-молодший, Белла Хадід, Райан Ренольдс і багатьма іншими. Крім цього, Кароліна не раз виходила заміж, переважно за Сергія Лазарєва, була вагітна другою дитиною і подорожувала по світу, не виходячи з дому.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом через його зраду в 2018 році через 9 років шлюбу, виконавиця не довго пробула одна. Зараз Кароліна зустрічається з саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом, який молодший за неї на 14 років.