Арнольд Шварценеггер, американський політик і актор, австрієць за національністю, закликав американців розпочати дискусію про те, чим є насправді патріотизм. Також колишнього губернатора штату Каліфорнія засмутило, що у день вшанування пам'яті загиблих ветеранів, на цвинтар прийшло дуже мало людей.

Читайте Знай в Google News!

Шварценеггер, відвідавши цвинтар, на яку лежать тисячі ветеранів, був засмучений усвідомленням того, що провідати цих людей прийшло лише пару десятків американців. У своєму зверненні до підписників на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм” актор і політик сказав, що той факт, що нині на цвинтар збирається така мала кількість людей, тоді як на політичні мітинги десятки тисяч змушує його закликати усіх замислитися щодо значення патріотизму. На думку Шварценеггера, саме ветерани роблять Америку успішною і великою.

Арнольд Шварценеггер, фото: gettyimages
Арнольд Шварценеггер, фото: gettyimages

Швидше за все політик хотів сказати, що здатність людей жертвувати свої життя і здоров'я задля універсальних, проте абстрактних цінностей - свобода, демократія, рівність - є підставою для того, щоб вважати Америку великою країною, країною свободу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Натомість у короткому зверненні Арні і фактичному контексту усіх подій, варто нагадати, що Америка за виключенням декількох разів ніколи не мала воєнних конфліктів на своїй території. Тобто, тисячі загиблих ветеранів, до яких не прийшли американці, щоб вшанувати їхню пам'ять, мусили вбивати місцеве населення у країнах так званого Третього світу задля встановлення різного типу контролю над конкретною державою чи регіоном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, covid-19 атакує Білий дім: після інфікування Трампа виявили нових заражених.

Як повідомляв Знай.uа, Ванга передбачила долю Дональда Трампа, весь світ стежить за словами "Балканського Нострадамуса".

Знай.uа писав, на заздрість Шварценеггеру: чемпіонка світу з бодібілдингу в коротких шортиках посвітила потужним тілом.