Популярний український музикант Сергій Бабкін, який раніше виступав у складі групи "П'ятниця", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Нещодавно в мікроблозі артист показав миле фото з дружиною Сніжаною, на якому вони позують на прогулянці. Перед камерою парочка з'явилася в кумедних зелених костюмах. Сергій стоїть позаду дружини, однією рукою він обійняв її за шию, а другу запустив в кишеню її кофти на животі.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до фотографії Бабкін розповів про ці дивовижні костюми. "Обожнюю Обожнювати! Люблю радувати, робити приємне і бути корисним вам! В кінці цього поста ми розіграємо супер-класну футболку! Мій і колишній Снєжкін директ завалений питаннями про наших класних костюмах! Цю осінь ми прикрасили яскравими фарбами завдяки @pangaia_original_ua. Це любов з першого погляду, з першого дотику, з першої фоточки. Філософія молодого бренду - зберегти навколишнє середовище. Особливістю є те, що у виробництві використовуються матеріали, виготовлені з перероблених пластикових пляшок і волокна на біологічній основі. PANGAIA це компанія, яка пропонує інноваційні технології, спрямовані на вирішення екологічних проблем світу моди, а також збереження природи".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадавши, Сніжані Бабкіній довелося пояснюватися перед розлюченими жінками - не може без чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що хитрий вітер підняв сукню Сніжани Бабкіної і засвітив її пікантне тату.

Також портал "Знай.ua" писав, що дружина Сергія Бабкіна Сніжана дала надію самотнім серцям - як розпізнати справжнє кохання.