Відома українська супермодель Алла Костромічова є ведучою і наставником у телепроекті "Топ-модель по-українськи". Вона ставала обличчям багатьох всесвітньо відомих брендів і ходила по найвідоміших подіумах цього світу.

Читайте Знай в Google News!

Зіркова красуня часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого особистого і професійного життя в Instagram. Нещодавно модель показала спекотний кадр із закулісся шоу "Топ-модель по-українськи", на якому з'явилася з учасницею проекту Аріною Любітєлєвою.

У короткому ролику манекенниці виглядають дуже щасливими. Вони широко посміхаються і дають один одному "п'ять". На Аллі перламутрова коротка блузка, блискуча міні-спідниця і незвичайні панчохи. Аріна була в подовженому жакеті з яскравою бахромою, чорних велосипедках і босоніж.

"Обожнюю почуття, коли добре попрацюєш ))) Самореалізація - як сенс життя", - підписала кадр Костромічова.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Супер Топ-модель по-українськи" позбулася однієї з фавориток проекту: "Ніби хтось вимкнув".

Як повідомляв портал Знай.uа, Алла Костромічова в панчохах задерла ноги до неба з келихом на підборах: "Якщо ваша вечірка не схожа на це…"

Також портал Знай.uа писав, що Аріна Любітєлєва опублікувала новий знімок, який є досить відвертим і екстравагантним.