Скандально відома російська співачка Лоліта, яка нещодавно розлучилася з п'ятим чоловіком, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Після розставання з чоловіком співачка сильно схудла, чим не перестає хвалитися перед фанатами в соцмережі. А цього разу вона опублікувала нове відео, на якому її можна побачити в дивному образі. Як виявилося, це лірик-відео на нову пісню співачки.

Читайте Знай в Google News!

"Ми дуже старалися в цьому лірик-відео, занурити, але не навантажувати глядача в цей не найпростіший у світі час, в атмосферу сучасної дорослої Аліси в країні прожитих переживань. Зауважте, прожитих і трансформованих в абсолютно дитячий позитив. Дивіться його як код. А текст, спеціально для тих, хто хоче помурликати по дорозі з героїнею і Швелем. Це придуманий режисером відео персонаж, який вмістив в себе щось від колібрі, щось від джмеля і, напевно, багато від кого. Мені подобаються пісні "не в лоб", що оповідають про глибокі почуття. Я, як і раніше, люблю іронічний підхід до справи. Видихніть і насолоджуйтеся. З повагою, команда творців: від автора до людини, яка набирала літери для Вас", - розповіла Лоліта в підписі до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Лоліту "спалили" в чорному джипі з давнім другом Путіна.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лоліта розкрила секрет свого неймовірного схуднення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лоліта Мілявська новою зачіскою і стрункою фігурою заново закохала в себе.