Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті - красуня як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", приймає участь у різних зйомках, виступах, шоу. А нещодавно красуня виставила серію жіночних кадрів, які зробила для неї колега і найкраща подруга Марта Адамчук. Так, артистка приміряла шовкове вбрання яскраво-червоного кольору, оголивши плечі, а елегантний образ доповнила масивними сережками і ніжним нюдовим макіяжем. При цьому Віра пожартувала, що її волосся в кадрі могло б стати рекламою шампуню або новою зачіскою Ейс Вентури.

"1 або 2?

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Це могла б бути реклама шампуню або нова зачіска Ейс Вентури ;)


Фото від любої @marta_adamchuk @adam.chuk 🖤"

Фолловери не пройшли повз: "😂😂 Точно - реклама шампуня! Вєруся, дякую тобі за цей «кадра між кадрами»))) ❤️❤️❤️", "Вауууу😍 😍 😍", " нова модель для Врубеля)", "дівчатка починають забувати, що таке ніжність... Віра нагадує про це) (†".