Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті - красуня як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", приймає участь у різних зйомках, виступах, шоу. А нещодавно красуня виставила ніжне спільне фото з крихіткою-сином, якому зовсім скоро виповниться пів року. На знімку Віра і Ваня вирушили на прогулянку, насолоджуючись золотою осінню і кружляючи малюка на ручках. Варто відзначити, що і сама Кекелія, і її чоловік старанно приховують обличчя хлопчика і поки не готові представити його громадськості.

Наша з @romandudaofficial позамежна любов🧡 Пів року щасливих, красивих, теплих, місцями безсонних, але таких солодких днів;)

Фолловери залишилися в захваті і засипали дружну сім'ю компліментами: "😍😍😍😍❤️❤️Краса! Це так класно)", "далі ще цікавіше буде❤️🤩", "Мілашки", " класнюче фото)".

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще