Навколо Алли Пугачової ходять легенди. У пресі та мережі інтернет яку тільки інформацію про співачку не знайдеш... Одні поливають її брудом, інші звеличують. Молодість Примадонни була буйною, та й зрілість насиченою. Давайте проведемо хронологію подій. Дізнаємося, які скелети ховаються у шафі зірки, скільки разів робилася пластика, як вона схудла. А також згадаємо усіх обранців знаменитості.

Біографія

Дата народження: 15 квітня 1949 року.

Знак Зодіаку: Овен. За східним гороскопом: рік Земляного Бика.

Національність: росіянка.

Віросповідання: православна.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Вік: 71 рік.

Зростання: 1 м 62 см.

Дискографія, кращі пісні у її виконанні, кліпи, хіти: «Миллион алых роз», «Волшебник недоучка», «Мадам Брошкина», «Песенка про меня», «Первое слово дороже второго», «Любовь похожая на сон», «Королева», «Нас бьют, мы – летаем», «Не отрекаются любя», «Надо же было так влюбиться», «Живи спокойно, страна», «Старинные часы», «Доченька», «Забери меня с собой», «Свеча горела», «Не обижай меня», «Осенние листья», «Бессонница», «Птица певчая», «Опять метель», «Я летала», «Осень», «Паромщик», «Звёздное лето», «Осенний поцелуй», «Делу время», «Святая ложь», «Жаль», «Маэстро», «Приглашение на закат», «Монолог (Реквием)» та інші композиції.

Захоплення: спів, караоке, азартні ігри, живопис, машини.

Те, що Алла Пугачова любить музику і спів, відомо всім. А ось про інші її пристрасті мало що відомо. Виявляється, Алла Борисівна відчуває справжню пристрасть до машин.

Її першим придбанням у радянські часи був автомобіль «Жигулі». Зараз Примадонна разом зі своїм чоловіком їздить на найдорожчих і розкішних авто. У їх гаражі кілька люксових авто - Вentley Arnage RL, Mercedes-Benz SL-клас, Mercedes-Maybach S-класу, Audi ТТ, Mercedes Pullman, Rolls-Royce Phantom.

Автопарк співачки дуже великий. Та й у якості подарунків її улюблені чоловіки намагалися піднести автомобіль, про що докладно розповідають відкриті джерела. До речі, серед числа дарувальників значиться і політичний діяч Юрій Лужков, що подарував зірці Mercedes Pullman. Про це пишуть ЗМІ.

У 1997-му співачка спробувала свої сили у дизайні взуття. Справа виявилася успішною. Бренд Alla Pugacheva відрізняється зручністю, практичністю та дизайном. Це стильне взуття різноманітної кольорової гами, форм та фасонів.

Крім співу, взуття й машин, Алла Борисівна захоплюється живописом. У її маєтку багато картин. Та й сама вона їх пише. У молодості й зрілості вона дуже чуттєво виконувала пісні, була й залишилася кумиром для багатьох.

У 70-ті, 80-ті, 90-ті роки її шанувальники були готові слухати пісні співачки кожен день. Концерти мали справжній фурор. Однак глядачам також подобалися пісні Софії Ротару, яка на 2 роки старша за Аллу Пугачову.

Багато хто казав про їхню ворожнечу. А шанувальники усе мріяли, щоб супер-зірки по-справжньому подружилися. І ось, коли вийшла дуетом пісня «Нас не догонят», яка згодом стала хітом групи «Тату», стали говорити про те, що зірки зблизилися.

Просто режисер Олександр Стефанович спростовував «домисли» про їх ворожнечу. Він стверджував, що між співачками завжди були шанобливі стосунки. Кінодіяч говорив у інтерв'ю, що Софія Ротару випереджала Аллу Пугачову у нагородах та гастролях.

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Та це нібито не позначалося на їх стосунках, і співачки перебували у дружньому контакті. Про це пишуть ЗМІ. Ми знайшли архівний відеоролик тих років. І пропонуємо переглянути його, щоб згадати ту атмосферу. І як «сильна жінка» виконувала разом дуетом із «Буковинським солов'єм», як називали тоді Софію Ротару її співвітчизники.

Сьогодні для своїх років обидві виглядають чудово. Багато шанувальників Примадонни й зараз люблять слухати її старі та нові пісні. Давайте дізнаємося, скільки разів вона робила пластику? І як їй вдалося так сильно схуднути? Адже сьогодні Алла Борисівна зовсім не пампушка, якою була буквально кілька років тому.

Сім'я, особисте життя

Дитинство та юність пройшли у Москві. Тут вона народилася й виросла. На даний час зареєстроване місце проживання - село Грязь Одінцовського району Московської області. До цього Примадонна мешкала разом зі своєю сім'єю у селі Малі Бережки.

Як повідомляють відкриті джерела, свій будинок тут вона офіційно переписала на внука Микиту Преснякова. У Грязі знаходиться білий особняк співачки площею майже у 3 тис. кв. м. Будинки у цьому селі різні - є як розкішні особняки, так і малі старенькі хатинки. Від багатого маєтку співачки до Москви - приблизно година їзди.

Сімейний стан: заміжня вп'яте. Чоловік: Максим Галкін (18.06.1976 р.н.), пародист, гуморист, артист естради. Інші її чоловіки: перший чоловік - литовець Миколас Орбакас (16.04.1945 р.н.), цирковий артист. Вони одружилися 06.11.1973 р.

Однак перший шлюб тривав недовго. Молода Алла Пугачова повністю присвячувала себе творчості, їздила на гастролі, залишаючи дочку із їхніми батьками. Чоловік дозволяв собі надлишки спиртного, відчуваючи неувагу дружини. І незабаром шлюб розпався.

Та й другий шлюб зірки був недовгим - практично 3 роки. Зі своїм другим чоловіком, кінорежисером Олександром Стефановичем (13.12.1944 р.н.), співачка розлучилася, оскільки між ними усе частіше почали виникати творчі розбіжності, що переростали у сімейні скандали.

Третій чоловік зірки - Євген Болдін (13.04.1948 р.н.) Із музичним продюсером співачка розлучилася через 8 років спільного життя. Два наступних шлюби зірки були гучними. Її четвертим чоловіком став Філіп Кіркоров (30.04.1967 р.н.), який на 18 років молодший за Примадонну. Але це не завадило парі прожити разом 11 років.

Останній, п'ятий чоловік зірки, молодший за благовірну на 27 років. Пара разом практично вже 9 років. Нові стосунки були зареєстровані 23.12.2011 р. Про таємне зоряне весіллі писали деякі ЗМІ. Реєстрація відбулася таємно у одному із московських рацсів. Відзначали цього разу торжество у ресторані у вузькому сімейному колі.

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Діти: від першого чоловіка у Алли Пугачової є дочка Христина Орбакайте (25.05.1971 р.н.) - співачка, актриса, яка ще у дитинстві почала співати, знялася у фільмі.

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Вона на 5 років старша за нинішнього чоловіка своєї мами. Втім, різниця у віці з п'ятим чоловіком не завадила Примадонні стати щасливою мамою вдруге.

Близнят Лізу й Гаррі (18.09.2013г.р.) виносила для пари сурогатна мати. Сьогоднішній спосіб життя співачки дуже сильно змінився. Як дружина і мама вона стала більше уваги приділяти здоровому способу життя. Часом навіть викладає у соцмережах фото, де у неї мінімум макіяжу. Каже, що секрет її молодості - це діти.

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Освіта

1954-1964 рр. - із 5 років навчалася у музичній школі. У цьому ж році вийшла вперше на сцену. Мати змушувала її займатися за піаніно не менше 3 годин на день.

1956-1964 рр. - навчалася у середній Московській школі № 496

1965-1968 рр. - студентка музичного училища. У процесі були гастролі, зважаючи на пропуски, її не допустили до іспитів. І направили на стажування.

1969 г. - після стажування здала державні іспити, одержала диплом.

1981 г. - отримала диплом про закінчення ГІТІСу. Освоєна спеціальність - «естрадна режисура».

Кар'єра і бізнес

1968 р. - вчитель музики та співу в МСШ №621.

1969 г. - солістка, концертмейстер ГУЦЕІ. Потім звільняється і стає солісткою «Нового електрона».

1970 р. - солістка МОФ «Росконцерт».

1971 р. - солістка ВІА «Москвичі».

Із 1973 р. - знову солістка МОФ. Потім звільнилася й стала солісткою оновленого складу ВІА «Москвичі».

1975 р. - солістка «Весёлых ребят».

1976 р. - пішла із цього складу. Солістка естрадно-симфонічного оркестру Вірменії.

Потім починаються її перші сольні концерти, часті гастролі, у тому числі й за кордоном. Співачка знімається у телепередачах, виступає на фестивалях, знімається у кінофільмах.

2008 р. - вийшов останній, п'ятнадцятий альбом «Запрошення на захід». На той момент співачці було 59 років.

2009 р. - Примадонна заявила про завершення своєї гастрольної діяльності. І оголосила початок прощального туру, який розпочався у Москві. Завершився тур через рік у Болгарії.

Із 2011 по теперішній час - своє слово не порушила, на гастролі не їздить, сольні концерти не дає. Активною творчою діяльністю не займається. Але, як і раніше, - часта гостя на ТБ:

Компромат і чутки, останні новини

Ще у дитинстві Алла Пугачова відрізнялася норовливим характером. Вона вміла за себе постояти у дворі. Її прозивали Фельдфебелем. Почала палити у 14 років. І палила потім 52 роки. Потім нібито кинула, проте у 2017-му папарацці викрили її у палінні.

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Зірка заявила, що не буде більше палити у 2015-му. Але одного вечора була в гостях у іншої знаменитості. Її приймала у себе подруга Лайма Вайкуле. І потім у соцмережах передплатники побачили Примадонну з цигаркою.

Сама «сильна жінка» дала клятву своїм дітям, що не палитиме. Але порушила її, запалюючи цигарку не при дітях, «щоб не подавати поганий приклад» - так пояснила свій вчинок сама. Можливо, зараз і не палить. Співачка лікувалася від подагри, цукрового діабету, стенокардії.

Починаючи із кінця сімдесятих, досить часто сідала на дієту, але безуспішно. Кілограми, які йшли, знову поверталися. Однак у 2020 році зірка виглядає зовсім інакше. Вона вже не така пампушка, а струнка й дуже схудла.

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Її вдалося схуднути завдяки дієті без солі. Крім солоної їжі, яку вона так любила, співачка також виключила зі свого раціону борошняне й солодке. Віддає перевагу здоровому харчуванню. А на вечірках і у гостях дозволяє собі трохи розслабитися, влаштовуючи згодом розвантажувальні дні.

Вона намагається їсти вдень, а не на ніч. Разом із дітьми та чоловіком вживає вівсянку, гречку, овочеві супи, запечену рибу. Намагається лягати спати до 23:00. І з упевненістю заявляє, що своєю молодістю зобов'язана дітям.

Однак у інтерв'ю сама зізнавалася, що їй робилася пластика. Про це докладно розповідають відкриті джерела. Щоправда, артистка стверджує, що їй протипоказаний наркоз. І вдавалася вона тільки до маленьких підтяжок.

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

TSN.ua пише, що у 70 років Ала Борисівна робила пластику підборіддя, вік і підтяжку обличчя. І укотре заявляла про те, що робить тільки маленькі підтяжки. Каже, що у неї «просто хороша шкіра», а також «хороші друзі пластичні хірурги».

У 2018 році в мережі інтернет почали з'являтися публікації про смерть співачки. Писали «Вічна пам'ять». А причиною смерті вказували тромбоз серцевої артерії. Але насправді ця інформація була недостовірною, про що заявила сама Алла Борисівна на своїй сторінці у соцмережі. Про це також повідомляли СМИ.

Зірка не приховує, що у неї серйозні проблеми зі здоров'ям. Зазначає, що відчуває, як старіє. Зауважує, як організм дає збої. Ділиться у соцмережі з передплатниками, що їй важко дихати й важко ходити. Радить радіти кожному дню, адже роки для всіх нас однаково невблаганні. І додає, що «жива, тому що повинна жити заради маленьких дітей».

Фото

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук
Алла Пугачова: біографія, дискографія, новини, фото - скрін Фейсбук

Відео

Посилання

Офіційна сторінка Алли Пугачової у соціальній мережі Фейсбук.

Сторінка співачки у Інстаграмі.

Канал Алли Пугачової, YouTube.