Шанувальники обожнюють харизматичну Лесю Нікітюк за гумор і простоту. Вона спокійно може пересісти з дорогого авто в "Le Маршрутку", щоб досліджувати на ній Україну.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу ведуча Нового каналу показала українцям, які ласощі плавають в озерах Волинської області. Виявилося, що в Світязі можна зловити річкового вугра!

"Це дуже розумна риба. Уявляєте, де б вона не жила, на нерест пливе в одне місце в світі – Саргасове море. З будь-якої точки планети знайде туди шлях. Ви тільки подумайте, де знаходиться озеро Світязь, а де це море?" - дивує Леся.

У прісній воді вугор живе близько десяти років, а потім мігрує на нерест. Робить це він всього лише раз у житті. Адже після розмноження риба гине. Досі достовірно невідомо, чому вугор нереститься саме в Саргасовому морі. Але те, що заради цього він може подолати 8 тисяч кілометрів – вражає. Як і смак самої риби.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У вугра білосніжна м'якоть, жирна. Ні на одну рибу не схожа. Філе ніжне, просто тане в роті. Вугор – недешеві ласощі, я заплатила 400 гривень, але і риба адже непроста – з Саргасового моря припливла", - говорить Нікітюк.

Леся Нікітюк, фото Новий канал
Леся Нікітюк, фото Новий канал

Телезірка спробувала заощадити і сама порибалити на вугра. З першої ж спроби вона витягла сома. Чи вдасться їй зловити делікатес – дивіться в суботу о 12:00 в новому випуску "Le Маршрутки" на Новому каналі.

Леся Нікітюк, фото Новий канал
Леся Нікітюк, фото Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк відкрила прості правила зради, Корольовій знадобляться: "Ну якщо сподобається".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк в екстремальних шортиках і пляшкою ігристого запалила з подругами в готелі: "Мій девіз у листопаді".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк засвітила нескінченні ніжки у вузьких брюках: "Бомба!"