Легендарний радянський і російський актор Армен Джигарханян пішов з життя на 86-му році, в ніч з п'ятниці на суботу 14 листопада. Журналісти писали, що акторові в останні роки ставало все важче і важче, після постійних хвороб.

Читайте Знай в Google News!

Також на самопочутті артиста позначалися постійні скандали з колишньою молодою дружиною Віталіною Цимбалюк-Романовською, яка вдвічі молодша за нього.

Віталіна Цимбалюк-Романовська, фото - Aifoundations.org
Віталіна Цимбалюк-Романовська, фото - Aifoundations.org

Армен Борисович звинувачував дружину в розкраданні грошових коштів, а також стверджував, що вона хотіла його вбити. Після однієї з таких домашніх сварок Джигарханян навіть потрапив до лікарні. Про це нагадують російські журналісти.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У 2017 році журналісти писали, що молода дружина актора звернулася до поліції із заявою про те, що після домашньої сварки її чоловік зник, виїхавши з друзями в невідомому напрямку. Конфлікт стався через гроші.

Віталіна Цимбалюк-Романовська і Армен Джигарханян, фото: radiokp.ru
Віталіна Цимбалюк-Романовська і Армен Джигарханян, фото: radiokp.ru

Повідомлялося також про те, що Джигарханян нібито написав заяву до поліцію, звинувативши дружину в спробі вбивства. Однак деякі з гучних повідомлень, що з'явилися в ЗМІ, пізніше було спростовано. Телеведуча Оксана Пушкіна з посиланням на друзів артиста заявила на своїй сторінці в Facebook, що Джигарханян жодних заяв до поліції не писав, а готує документи на розлучення.

Останні роки в пресі час від часу з'являлася інформація про погіршення стану здоров'я Джигарханяна. Відомо, що актор кілька років страждав на цукровий діабет і мав проблеми з серцем. У квітні 2018 року Армена Борисовича було госпіталізовано в одну зі столичних лікарень з інфарктом. У лікарні він впав у кому, з якої незабаром вийшов.

Відомо, що Армен Джигарханян незадовго до смерті повернувся після розставання з Віталіною Цимбалюк-Романовською до колишньої дружини, з якою прожив 50 років. Возз'єднання сім'ї підтвердила дружина актора Тетяна Власова.

Тетяна Власова і Армен Джигарханян, фото: kp.ru
Тетяна Власова і Армен Джигарханян, фото: kp.ru

"Почуття-то залишилися, які були стільки років. Взагалі ніколи не думала, що ми розійдемося, що я доживатиму з кимось іншим. Ми з Арменом настільки споріднені...", - заявляла Власова в коментарі російським ЗМІ.

У Армена Джигарханяна не залишилося прямих спадкоємців - його донька Олена загинула в 1987 році від отруєння чадним газом. Єдиним близьким родичем Джигарханяна був пасинок Степан - дитина його другої дружини Тетяни Власової від попередніх стосунків.

Артиста навіть занесли до Книги рекордів Гіннесса, як російського актора, якого зніймали більше за всіх — на його рахунку близько 300 фільмів і кілька десятків вистав. Згадуємо найкращі ролі великого артиста:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Жванецький залишив нерухомості на півмільярда: навіть Петросяну таке не снилося.

Як повідомляв Знай.uа, у Запоріжжі раптово помер молодий важкоатлет - мріяв про Олімпійські ігри, місто в сльозах.

Знай.uа писав, у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів".