З російської столиці знову прилетіли сумні новини - пішла ще одна легенда, яка радувала мільйони людей з екранів. Повідомляється, що серце народного артиста СРСР Армена Джигарханяна зупинилося на 86-му році життя.

Читайте Знай в Google News!

Про смерть артиста журналістам розповів його офіційний представник Артур Согомонян.

Армен Джигарханян, фото: kp.ua
Армен Джигарханян, фото: kp.ua

За його словами, актора не стало в ніч на суботу, о 6 ранку по Москві. Причини смерті Джигарханяна він не уточнив. Дату і місце прощання буде оголошено пізніше.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також цю інформацію підтвердили в рідному театрі актора: "Сьогодні вночі прийшла сумна новина. Помер Армен Борисович Джигарханян, видатний артист і лідер, керівник театру, який носить його ім'я".

Армен Джигарханян, фото: profile.ru
Армен Джигарханян, фото: profile.ru

Відомо, що Армен Джигарханян незадовго до смерті повернувся після розставання з Віталіною Цимбалюк-Романовською до колишньої дружини, з якою прожив 50 років. Возз'єднання сім'ї підтвердила дружина актора Тетяна Власова.

"Почуття-то залишилися, які були стільки років. Взагалі ніколи не думала, що ми розійдемося, що я доживатиму з кимось іншим. Ми з Арменом настільки споріднені...", - заявляла Власова в коментарі російським ЗМІ.

Вона також зазначала, що сам Джигарханян відчував свою провину за те, що сталося і часто зізнавався їй у коханні.

Трохи з біографії - Армен Джигарханян народився в Єревані в 1935 році. Зніматися в кіно він почав в кінці 1950-х років і всього зіграв більш ніж у ста фільмах, паралельно працюючи в театрі.

Серед найвідоміших ролей Джигарханяна - бандит на прізвисько горбатий в багатосерійному фільмі "Место встречи изменить нельзя", суддя Крігс в комедії "Здравствуйте, я ваша тетя" і капітан Овечкін в останніх двох частинах трилогії про невловимих месників.

Артист працював з такими режисерами як Георгій Данелія, Карен Шахназаров і Станіслав Говорухін. Він і сам ставив фільми і вистави, а в 1996 році заснував Московський драматичний театр Армена Джигарханяна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, під Дніпром помер відомий цілитель - люди називали його янголом-охоронцем.

Як повідомляв Знай.uа, Жванецький залишив нерухомості на півмільярда: навіть Петросяну таке не снилося.

Знай.uа писав, у Запоріжжі раптово помер молодий важкоатлет - мріяв про Олімпійські ігри, місто в сльозах.