Український співак і продюсер Олександр Пономарьов активно веде свій блог в Instagram, регулярно радуючи читачів яскравими і оптимістичними фото. Цього разу він вирішив остаточно розтопити серця прихильниць і виклав фотографію, де співає новий трек, сидячи за піаніно.

Однак, власної чарівності Пономарьову здалося мало, і він залучив до зйомок свого вірного друга — собачку Ши. Пономарьов посадив Ши просто на кришку піаніно. Напевно, вона мило "підспівувала" своєму господареві, але це залишилося за кадром — відео з Ши Олександр, на жаль, не зняв.

На Пономарьові-проста сіра водолазка. На Ши-червоний бант. Разом вони склали цілісний і гармонійний дует, як помітили шанувальники. Правда, були і ті, хто виступив за собачі права: "по-моєму Ши вже потрібна відпустка🤔 ви її перевантажили "репетиціями"🤔 🙃 😉", — пише одна з фанаток.

Таким ось оригінальним чином Пономарьов анонсував новий хіт. Аудиторія завмерла в очікуванні-як же звучатиме нова пісня народного артиста, який підкорив серця тисяч українок? Ши вже знає, і неодноразово чула, але нам з вами не розповість. Доведеться заінтриговано чекати...

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Олександр Пономарьов помолився в батьківську суботу і сталося диво, він поділився цим в Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олександр Пономарьов дав прогноз погоди від свого волохатого синоптика. Олександр Пономарьов озвучив прогноз погоди від Ши.

Також портал "Знай.uа" писав, що Олександр Пономарьов вхопився за двох імпозантних чоловіків і не може вибрати. У співака майже така ж дилема, як у всієї американської нації.