Радянський і російський співак Олександр Буйнов поділився зі своєю аудиторією новими світлинами зі свого життя. На одній з них він позує біля великого макета людського мозку, про який зірка й вирішив пожартувати.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний допис був розміщений на сторінці Буйнова у соціальній мережі "Інстаграм".

"Найулюбленіший чоловічий орган для жінок! Треба його іноді провітрювати і ця процедура називається «винос мозку» на прогулянку", — написав співак, жодним чином не натякаючи на геніталії.

Олександр Буйнов, фото Instagram
Олександр Буйнов, фото Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Буйнов поділився і кількома відео у цій же публікації. На одному з них показана скульптура, розташована на відкритому повітрі — її він назвав сплячою красунею. На іншому ж можна побачити танцюючу пару серед осіннього пейзажу, а музичним супроводом для нього стала відома пісня Буйнова "Падают листья". "Ще трохи осінньої «народної творчості»", — прокоментував останній ролик музикант.

А не так давно відданий фанат президента країни-агресора Російської Федерації і військового злочинця Володимира Путіна поділився дивовижним відео: він показав, як везе вранці 1 вересня сина на навчання у кадетське училище, а 14-річний підліток спить дорогою.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кумир "дам за 40" Буйнов в свої 70 років утер ніс молодим хлопцям.

Також Знай.ua писав, що Пугачова і Буйнов пошалили на очах у Галкіна.