Італійський актор і модель Мікеле Морроне продовжує розбурхувати мрії жінок усього світу: на цей раз гарячий красунчик звернувся до своєї відданої аудиторії просто з ліжка, при чому задав він доволі інтимне запитання.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост з'явився на сторінці зірки у соціальній мережі "Інстаграм".

"Чого ти найбільше боїшся?" — запитує Морроне англійською мовою.

Мікеле Морроне, фото Instagram
Мікеле Морроне, фото Instagram

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На фото Мікеле лежить на животі на своєму ліжку. Його торс оголений, однак на дальньому плані можна помітити шматок темної тканини, який прикриває сідниці актора — скоріш за все, на ньому труси. Морроне курить цигарку, що показує його як "небезпечного хлопця", оскільки спеціалісти з пожежної небезпеки постійно наголошують про ризики куріння у ліжку, яке регулярно призводить до пожеж з вельми сумними наслідками.

Поза актора дозволяє йому підкреслити численні татуювання по всьому тілу. Також родзинкою секс-символа стали золоті каблучки на мізинці та безіменному пальці правої руки, яку він притулив до обличчя.

Як і завжди, фанатки Морроне прийшли у захват від нової світлини свого героя і залишили йому безліч компліментів. Однак знайшлися й ті, хто вирішив відповісти на його запитання, хоча вони й залишилися в меншості.

Мікеле Морроне - відомий актор кіно і серіалів, співак, фотомодель родом з Італії. Він зібрав величезну фан-аудиторію завдяки привабливій зовнішності і зйомкам в стрічці "365 днів", яку називають польським аналогом знаменитих еротичних "50 відтінків сірого". Треба сказати, що після виходу фільму, Морроне став вельми популярним, і це не дивно – вона справжній красень. Актор зібрав величезну міжнародну аудиторію в своєму Instagram, яку тепер частенько радує спекотними знімками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.