Українська співачка, дизайнер і учасниця поп-групи "НеАнгели" Слава Камінська має понад 700 тисяч передплатників в соціальній мережі Instagram, де вона частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео.

За час існування аккаунта жінка опублікувала близько 14 тисяч постів. А зараз Камінська в Stories опублікувала кілька відео за участю української телеведучої, найбільше відомої по передачі "Орел і Решка", Лесі Нікітюк.

Читайте Знай в Google News!

Обидві дівчини перебували в гримерці, поки Лесі Нікітюк робили макіяж. Слава Камінська вирішила супроводити це коментарем: "Боже, яка гарна, як машина пожарна". А ведуча " Хто зверху?"розповіла, що їй пудрять груди, щоб вона сяяла.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У підсумку, діалог продовжився словами Камінської про те, що у неї взагалі грудей немає, а Нікітюк вирішила підтвердити цей факт: "Ну у тебе зрозуміло, у тебе ніколи її не буде". Слава ж розсміялася і заявила, що її ніколи і не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська і Сміюха з "НеАнгелів" роздяглися до крихітних трусиків: "Зігрівайтеся правильно"

Як повідомляв "Знай.ua", Слава з "НеАнгелів" забула про колишнього за келихом вина: "Вечеря з коханим". На столі можна розгледіти фастфуд і ще один келих з алкоголем, мабуть, для котика.

Знай.ua писав, не тупа, а в образі: Слава Камінська показала, яка вона богиня. Так, цього разу Камінська виклала в мережу чорно-білу фотографію, на якій постала в мереживній напівпрозорій сукні.