Відома телеведуча Марічка Падалко має величезну аудиторію шанувальників у соцмережах, де ділиться корисними порадами та моментами з життя. Цього разу знаменитість вирішила дати жінкам важливу пораду щодо здоров'я.

Читайте Знай в Google News!

"Від ви теж саме сьогодні захотіли в магазин, хоча сто років там не були, чи саме сьогодні діти з дому в кафе? Вісь я всі вихідні якось жила без цього, коли мала час і натхнення, задовольнилася лише порожнім дитячим майданчиком😢", - пише Падалко.

Телеведуча розповіла, що під час обмежень особливо хочеться робити те, що заборонено. Так, їй саме сьогодні захотілося піти з дому в кафе, проте їй довелося обмежитися прогулянкою до дитячого майданчика.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Шанувальниці підтримали Падалко і зізналися, що відчули і чим зайнялися під час таких карантинних обмежень.

"вдома теж нічого,тепло, чайок і улюблене в'язання😂", " Замовили продукти додому, дивимося фільми, печемо хліб.", "Нічого не міняється, бо ніколи не ходжу в людні місця на вихідних", "У Харкові в супермаркетах не проштовхнутися. Таке відчуття, що останній день на цій планеті.", "Від розповідь як про мене. Зранку захотілося всюди - і на шопінг, і в ресторан🙈", " Такий як завжди сімейний вихідний. Позамітали листя на подвір'я, напекли кексів і дивимося дитячий фільм", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Марічка Падалко роздяглася перед незнайомцем і дала пораду українкам.

Як повідомляв Знай. ua, Марічка Падалко після страшної хвороби підказала українцям, як підготуватися до локдауну.

Також Знай. ua писав, що Марічка Падалко роздяглася перед незнайомцем.