Jerry Heil виникла як інтернет-сенсація, після чого вже дівчина почала активно “бувати” у різноманітних телешоу. Слава і визнання, на жаль, супроводжуються великою кількістю неконструктивної критики і ненависті, яку глядачі й слухачі виражають артистам і зіркам.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє ресурс НовостиЮ на основі пресрелізу Нового каналу.

Виникнення соціальних мереж лише збільшила видимість критики і легкість донести своє “фе” зірці. Саме це явище отримало назву “хейту” (“hate” - “ненависть” з англійської). Джеррі, яка нещодавно зізналася, що досі не втратила цноти, зіштовхується з сотнями хейтерських коментарів як на власній Інстаграм-сторінці, так і в мережі “Ютуб”.

Jerry Heil, фото Іnstagram
Jerry Heil, фото Іnstagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Співачка, яка дотримується веганської дієти, розповідає, що: “Мені було боляче, поки я читала коментарі. І перестала їх читати. Раніше говорила, що серед них можна знайти конструктивну критику, яка допомагає мені розвиватися. Але такий же конструктив можна почути від людей, які тебе оточують, і він буде нетоксичним. Зрозуміла, що поки ти шукаєш його в коментарях, можна сильно поранити себе”.

Разом з тим, оскільки співачка працює і продюсером себе, їй все ж потрібно читати коментарі, щоб розуміти відгук аудиторії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Jerry Heil втрапила до пастки і благає про допомогу: "До болю...як виповзти".

Як повідомляв портал Знай.ua, Лисина, отмєна: Jerry Heil розповіла, навіщо "поголила" голову.

Також Знай.ua писав, що Цнотлива Jerry Heil вразила несподіваною відвертістю: "Переслідувала незнайомих дівчат".