Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила серію кадрів, нагадавши шанувальникам, як виглядала ще кілька років тому. Так, красуня змінила колір волосся, перетворившись з блондинки на шатенку, адже "темненькі" дівчата здавалися Наташі більш привабливими, а еталоном краси для неї була акторка Ніна Добрев.

Читайте Знай в Google News!

При цьому Горова-молодша зазначила, що хоч всім оточуючим її оновлений образ дуже сподобався, дівчині довелося швидко повернуться до рідного блонду - її волосся відростало занадто швидко, а фарбувати коріння кожні два-три тижні було напружено. До слова, на другому в "каруселі" селфі в дзеркалі Наташа постала лише в піжамі, засвітивши струнку фігуру. Варто відзначити, що серед експериментів в колекції зірки - рожеве волосся і каре.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Хто пам'ятає мою радикальну зміну іміджу? 🙌🏻❤️

Але блондинкою мені подобається бути більше. Пам'ятаю, все життя мріяла стати темненькою, тому що темненькі дівчата мені здавалися більш привабливими. Хотіла бути схожою на Ніну Добрев - хто знає, той зрозуміє. 🤣🙌🏻

Мені сподобався той момент, коли всі ті, хто відмовляли мене - в результаті сказали, що з новим кольором мені краще.😁

Якби моє волосся росло не так швидко, я була б темненькою трохи довше)

Але фарбуватися раз на тиждень/півтора для мене було мукою, тому ... 😅

Це я до чого .. якщо ви чогось хочете - робіть, неважливо хто там що подумає, хто там що скаже вам.
Вірте в себе 🙏 🏻 і пробуйте ! Пробуйте те, що вам здається вам потрібно 🙏 🏻 "

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.