Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. І регулярно бере участь в різних проектах, в тому числі і в "Танцях з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Цього разу вона поділилася, як може сміятися над собою в Instagram-stories. Конфуз стався під час прямого ефіру "Танців з зірками" 15 Листопада.

Полякова була ведучою балкона про час чвертьфіналу і закликала глядачів підписуватися на свої "соціальні мережі", хоча правильно було сказати "мережі".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Артистка не розгубилася і спритно вийшла з цієї ситуації і навіть покрутилася, щоб шанувальники змогли оцінити її "Сіті".

"Не забуваємо про мої соціальні сіті. Вісь вам одна, вісь-друга... Ну ось і закінчився мій балкончик. Підписуйтесь на мої соціальні сіті", - сказала вона зі сміхом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Оля Полякова відверто розповіла про хворобу старшої дочки.

Як повідомляв Знай. ua, Оля Полякова зізналася, чого у неї давно не було.

Також Знай. ua писав, що Оля Полякова навчила українок робити манікюр за 5 хвилин.