Відома українська телеведуча, яку пам'ятають і люблять по кулінарному шоу "Картата потата" Даша Малахова поділилася філософією життя - як пережити найскладніший період.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Даші Малахової в мережі Facebook під назвою Партизани життя.

"Важливо зараз причаїтися. Чи не розгойдувати човен, не видавати грандіозні сплески, не шукати нові смисли - а просто йти по накатаній, в підлогу шишки, маленькими кроками, тихим сапом, між крапельками. Уявімо, що ми в ліфті і нас багато і повітря закінчується і потрібно тихенько дихати, не нервуючи і не захоплюючи повітря жадібно, або ми тримаємося за одну мотузочку і йдемо по вузенькому містку, тихо і обережно. Зараз такий час так, не революційний, а час тихо жити. Залягти на дно, де б ви не були", - йдеться у повідомленні.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Віра.
Зараз найскладніший час, коли сили вичерпалися, підживлення немає, ніхто не допомагає, а тільки топить. Якщо у тебе бізнес, відповідальність, плани, що руйнуються пам'ятай - твоя віра і ентузіазм ніколи не збігалися з раціональними причинами віри в успіх. Віра не залежить від реальності, це почуття - " я просто знаю, що вирулимо». І обов'язково вирулимо, адже не в перший раз. Навіть якщо всіх потрібно взяти на підлогу ставки, навіть якщо розпустити на місяць, навіть якщо на пів року, відправити до батьків в село і пообіцяти, що все стане на свої місця і ми ще повоюємо.

Психологічна стабільність.
Зараз хочеться драматизму. Лягти і плакати, розбити величезне скло в тисячу осколків, взяти який величезний надувний молоток або автомат і знищити все, але це не допоможе. Ми просто хочемо робити, щось значуще, під час коли нічого значущого зробити не представляється можливим. Просто біда десь бродить, а ми вже втомилися робити вигляд, що все за планом. Просто втомилися. І хочемо вирватися. Але це не сон, від якого можна силою прокинутися.

Сяйво.
Ходіть, гуляйте, дивіться на горизонти, обходьте землі, створюючи відчуття свободи волі і вибору. Та ніжками ходите, а голова думає, що все добре. Начебто там виявляється, що від цієї страшної хвороби допомагає вітамін D. типу, позитивних він не чіпає. Так, тупо, звичайно зараз про хороше. Але це сяйво, в тому, як ми прокидаємося голими, в тому, що там з неба краплі пузаті падають, в тому, що начебто скоро Новий Рік. Але найголовніше сяйво в людях, які поруч з тобою ловлять ротом ці пузаті краплі, сніжинки або просто ковтають пил.

І на завершення додала, що завжди так не буде, адже життя надто мінливе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онкохворого сина Віктора Павлика відправили подалі з дому, українці не вірять очам: "М * дак і боягуз".

Як повідомляв Знай.ua, Кіркоров вкрав Лорак з-під носа у Лазарєва і нового коханця: "Не відволікайте нас".

Знай.ua писав, Басков застрибнув в ліжко до рожевоволосих красуні, але вона виявилася не одна: хто ще чіплявся до "натуральному" блондина.